Tatar siekany z polędwicy Angus od ebeef.pl

2022-12-05
Tatar siekany z polędwicy Angus od ebeef.pl

Dzisiaj mamy dla Was przepis na rewelacyjnego tatara siekanego z polędwicy 100% Angusz klasycznymi dodatkami.

Tatar to potrawa znana w polskiej kuchni od wieków, podawany jest na wiele sposobów. Klasyczny tatar przyrządzany jest najczęściej z polędwicy wołowej. Dzisiaj przybliżymy Wam tajniki doskonałego tatara wołowego, który przyrządzi Szef Kuchni Jakub Suchta.

W tym daniu, finalista Hell's Kichen postawił na klasyczne dodatki:

  • grzybki marynowane
  • ogórki kiszone
  • szalotka
  • jajo przepiórcze
  • oliwę z prażonego sezamu

Do przyrządzenia tego dania została użyta polędwica wołowa Angus, a także wykorzystane nasze noże ze stali damasceńskiej.

Zachęcamy Was do obejrzenia filmu: Przejdź do przepisu
Danie to można wykorzystać na świątecznym stole.

Zaufane Opinie IdoSell
4.77 / 5.00 30 opinii
Zaufane Opinie IdoSell
2022-11-05
super nożyk i deska
2022-03-20
szybka wysyłka, ostrzałka super sie sprawdza

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel